Afskedsfest for Arvid

Det har været en uge med både fest, gys og masser af optagelser.

Endnu en uge er gået - og hold lige på hat og briller, for her kommer en opdatering på, alle mulige ting vi har nået selv det er mørkt og trist januar.
Opdateringen kommer allerede i dag på lille-fredag, fordi personalet holder pædagogisk dag i morgen og Juno derfor er fredags-lukket. Så der er lang weekend lige om hjørnet.

Et af ugens helt store højdepunkter var at vi skulle til reception hos vores gamle kollega og lærer, Arvid Kring. Efter 31 år i kommunen sagde han tak for nu og er gået på pension.
Frem mod sådan en fest er der selvfølgelig en masse forberedelse, selvom man bare er inviteret som gæst. Sådan er det i hvert fald for os på Juno.
Vi har i den sidste uge været igang med at lave en film som skulle præsenteres for Arvid til hans afskedsreception. I videoen har vi hilsner med fra en masse mennesker som har kendt Arvid gennem tiden. Både her fra Vordingborggade og fra Sundby Væksthus. Det blev til 15 minutters film med mange hilsner og Markus’ tegenfilmillustrationer.
Film blev færdig i sidste øjeblik og blev vist til receptionen.
Der skulle også købes en gave og den var et hold ude på jagt efter i tirsdags.

 

Arvid har tidligere arbedjet på Juno. Onsdag i denne uge gik han på pension.
Fotograf
Juno
Fotograf
Juno
vores film med hilsner til Arvid blev vist i salen på SBV.
Fotograf
Juno

Ud over at være til fest og forberede film til fest, så er der også blevet produceret masser af andre medier.
Gruppen der arbejder med den store Captum-produktion har i denne uge været på Kunstskolen og filme et indslag om dem.

Der er også masser af stopmotion produktioner igang. Der bliver blandt andet lavet en film om Pokémon og en om Star Wars. Det er en rigtig god vinter-opgave, fordi det hele forgår indenfor bag kameraet og computeren. Men der er også liiidt pauser i regnbygerne, derfor benyttede gruppen muligheden for at få noget luft og nogle flotte januar-billeder udenfor.

En lille forårs-bebuder midt i vinteren
Fotograf
Juno
Billeder til Star Wars stop-motion filmen bliver redigeret.
Fotograf
Juno

Den sidste gruppe er gået igang med et ret uhyggeligt projekt. Frem mod vinterferien skal de arbejde med et gyserprojekt som på et tidspunkt skal involvere hele Juno, men vi vil ikke sige så meget om det endnu. Kun at det bliver kreativt og uhyggeligt.

Rigtig god weekend. Vi ses i næste uge, hvor vi blandt andet skal på tur til Experimentarium, men det må i høre om i næste uge.

Kærlig hilsen
Juno