Blå himmel, kolde fingre, varme hjerter

Vi har haft gang i de store medier. Folk har arbejdet med hver deres opgave, det bliver spændende at se, da vi skal sende LIVE den 24. marts.

Hej i alle skønne Juno fans.

Vi håber i har haft en dejlig uge, og nydt solen når den har været her, men sikke koldt det også har været.

Vi har haft gang i de store medier. Folk har arbejdet med hver deres opgave, det bliver spændende at se da vi skal sende LIVE d. 24.3.

Vi har allesammen været på tur til Fælledparken, hvor vi skulle tage de bedste for-forårsbilleder, og det var folk rigtig gode til.

Der har været et hold af sted til idrætskolen hvor de skulle optage video og tage billeder om at lave en film om de sunde aspekter ved løb.

Torsdag var vi allesammen af sted til Københavns Museum, og se særudstillingen “Tidskapsler”, hvor man kan se tidskapsler fra 90èrne. Det var virkeligt spændende og lærerigt. Et hold interviewede Stefanie Høy Brink som er museumsinspektør på Københavns museum. Begge indslag bliver vist i Juno News.

Fredag havde vi besøg af Socialborgmesteren Karina Vestergård Madsen, hun skulle se hvordan vi arbejdede. Hun syntes vi var søde, og vi syntes hun var sød. Så hende glæder vi os til at se igen.

Hav en dejlig solrig weekend
Juno.

Fotograf
Juno