Danmark stormer videre!

En lang uge er ved at være slut. Ugen har budt på optagelser, møder, besøg og en masse spændende mediearbejde.

Mandagen så lidt anderledes ud da vejrguderne ikke syntes, vi skulle ud på mandagsgåtur. Derfor blev vi hjemme i varmen og planlagde ugen og lavede individuelle medieprojekter… Og det var faktisk meget rart.

Victor gir den gas, præcis som gode gamle Poul Kjøller.
Fotograf
Juno

Tirsdagen blev brugt på at lave optagelser til vores nye og spændende projekt: Fredags Jam. Her spiller Victor en udvalgt sang, som kan høres hver eller hver anden fredag. Denne uge spillede Victor Poul Kjøllersangen Fløjte Anders. Den kan ses her. https://vimeo.com/manage/videos/905981742

Zineb sidder klar ved kameraet og optager Fredagsjam.
Fotograf
Juno
Som man ikke kan se er Henrik, der står ved kameraet og optager Fredagsjam
Fotograf
Juno

Tirsdag var der også møder, Markus var nemlig til borgerrådsmøde, hvor der blev forberedt spørgsmål til selveste borgmesteren om hvorfor der er besparelser på handikapområdet i Københavns Kommune.

Onsdagen blev brugt til et besøg i Pulsen, hvor vi var inviteret ind af Lars Boller og se de fine forhold, der er i Pulsen. Her blev der snakket om et fremtidigt samarbejde mellem Pulsen og Juno. Det var et spændende sted og nogle gode produktioner, der allerede var lavet derinde!

Erik tager billeder af den gode Lars Boller.
Fotograf
Erik
Boller viser stolt både studiet og produktioner frem.
Fotograf
Erik

Da vi kom tilbage fra besøg i Pulsen, så vi det seneste afsnit af Kanonkode, som er et gamereview af gamle og nye oversete spil.

Spændende afsnit af Jon og Stephans KanonKode.

Torsdag var der lukket i biksen, da personalet var til møder i Sundbyvæksthus og den velfortjente fridag for medarbejderne blev bl.a. brugt til at sove længe.

Derudover har vi sideløbende lavet en masse individuelle projekter bl.a. Medina, Kongehuset, film om Norge, Legenden om Jordhavet og mange andre…..

Så er det i dag, der er semifinale; Danmark spiller mod Tyskland. HEJA DANMARK! Vi håber I går videre til finalen på søndag 🇩🇰

Vi glæder os allerede til næste uge, der med sikkerhed bliver mindst ligeså spændende som denne uge.

Rigtig god weekend derude! 🥳