Effektiv og arbejdsom uge

Mega travl uge og første uge uden Line. Det er anderledes og vi savner hende allerede. Men vi ser også frem til at byde den nye barselsvikar, velkommen når han starter i næste uge.

Mandag er lig med mødedag. Altid rart at blive klædt på til ugens strabadser. Vi arbejder rigtig meget for tiden, så det er vigtigt at være godt forberedt på alle de forskellige opgaver der kommer ind af døren.

Mandag fejrede vi også Markus’ fødselsdag og han kvitterede med en meget lækker kage med en rigtig dejlig ostecreme på toppen.

Mathilde som skuespiller og en maskine der skal være behjælpelig med at tage sin medicin.
Fotograf
Juno

Det helt store projekt i denne uge var dog i torsdags da vi havde besøg af en ny kunde fra Socialforvaltningen fra Bernstorffsgade. De havde nogle maskiner med som skal være behjælpelig til at huske og dosere sin medicin. Vi lavede nogle optagelser med nogle udvalgte skuespillere fra Juno og de skal ende ud med at fungere som informationsvideoer, som kan hjælpe folk med at bruge huske samt at dosere sin medicin.

Tre gode kollegaer tager sig et velfortjent hvil efter en lang tur op af trapperne til Konditaget på Lüders i Nordhavn.
Fotograf
Juno

Der er desuden også blevet arbejdet videre med billeder til Kraftværkets Gartnerteam og de bliver rigtig gode. Der er også videre med Stop Motion.

Dernæst er vi i gang med at udvikle forskellige karakterer til et kommende projekt der skal handle om bostederne i CSBB. Vi er i gang med at øve og teste og det bliver rigtig flot. Mere om det på et senere tidspunkt.

Markus og Jon har i samarbejde arbejdet på at udvikle de nye karakterer til projektet om bosteder i CSBB.
Fotograf
Juno

Solen kigge også frem i løbet af ugen. Derfor blev det også til en fælles tur til Konditaget på Lüders i Nordhavn, hvor der blev taget nogle flotte billeder.

Rundt omkring er der også blevet arbejdet på forskellige selvstændige projekter og de skrider også fremad og kan snart præsenteres for offentligheden.

Man må nogle gange gå langt for at tage det perfekte billede. Stephan og Erik er her jravlet helt i op i toppen af et klatrestativ på taget af Lüders.
Fotograf
Juno

Slutteligt havde vi et lille forbesøg af vores nye barselvikar Rasmus i onsdags. Nogle kendte ham allerede da han engang har arbejdet på UiU.

Ha en god weekend vi ses i næste uge.

Kh Juno