En af de rigtig gode og lærerige ture

Glædelig solskinsfredag derude. Velkommen til en opdatering med en stor anbefaling her fra os.

Vi har siden sommerferie haft et mål om at tage på en fælles tur en gang om måneden. Det kalder vi for torsdagstur og det plejer at være en stor succes. Både fordi der er et mediefagligt udbytte af turen og så er det godt for fællesskabet at være ude af huset sammen og opleve noget nyt.

Det er Junos egen forening, der betaler for turen - det er dejligt med sådan en forening, der gør den slags muligt.

Nå, men torsdagsturen blev i denne omgang til en onsdagstur, for torsdag var der lukket på Juno pga. pædagogisk dag for personalet.

På turen til Experimentarium så vi en udstilling om Pixar animationsfilm
Fotograf
Juno

Stor anbefaling herfra

Vi var på tur til Experimentarium, som ligger i Hellerup. Der var en stor udstilling om, hvordan Pixar laver animationsfilm. Man kunne blandt andet se, hvordan de lavet scener fra Toy Story 1 og 2, Find Nemo, Coco, Up, Modig og mange flere. Det var rigtig spændende at se, hvordan filmene bliver til og hvor stort et arbejde det er at animere alle detaljerne.

Lige nu er der jo en gruppe, der arbejder med Stop Motion her på Juno, så de ved hvor lang tid det tager at lave bare en kort og enkel animationsfilm.

Vi lærte på udstillingen, hvilke virkemidler Pixar bruger for at gøre deres figurere levende at se på, og der var også et sted, hvor man kunne prøve at lave stop motion.

Her kunne man lære om filmen Biler
Fotograf
Juno
Her kunne man lære noget om animeret natur.
Fotograf
Juno

Ud over udstillingen var der også en masse andet man kunne prøve. Der var en udstilling om kroppen, en med kæmpe sæbe bobler, en interaktiv biograf og meget meget mere.

Vi har lavet en lille film fra turen, som du kan se på vores Facebook.

Vi kan helt klar anbefale, at tage til Experimentarium.

Man kunne også lave kæmpe stor sæbebobler.
Fotograf
Juno

De andre dage i ugen er det blevet arbejdet videre med den ene gruppes gyser-projekt. Der er rigtig god stemning omkring projektet og der bliver produceret spændende og uhyggelige indslag på stribe. Vi glæder os til at kunne præsentere det for resten af Juno.

Ellers er der blevet fikset nogle praktiske ting og lavet redigeringsøvelser.

Nu er det snart weekend og nogle af os tager håndbold-klaphatten på om lidt og håber at heppe Danmark til deres tredje VM titel.

Rigtig god weekend derude.

Vi ses på den anden side.

Kæmpe smækkys fra Juno.

Billede fra Stop motion projektet.
Billede fra Stop motion projektet.
Fotograf
Juno