En konge god uge!

Første uge med ny konge er gået over al forventning. Det har naturligvis været det helt store samtaleemne men der har selvfølgelig også været travlt med alle medierne. De laver jo ikke sig selv;-)
Stephan klarede turen uden falde, hvilket fremgår af hans store smil!
Fotograf
Juno

Af podcast kan vi nævne at der er blevet arbejdet med Medina, Popcast, Bogotá, kreativ kalender, Horror Final Destination, Brand New Animal og Narnia. Ja, det er en ordentlig omgang men det er bare super duper fedt at lave podcasts. 
 

Zineb i fuld gang med at speake om hele Danmarks Popdronning, Medina!
Fotograf
Victor

Af andre projekter kan vi nævne at der er øvet på titelsangen til den ikoniske serie, Full House, der blev produceret før de fleste af os var født. Så er første episode af Kanonkode blevet færdig og projektet om forskelle på lande er også i proces. Disney er fortsat under kærlig behandling og så er der igangsat et nyt projekt som er en reality special med oplevelser fra Reality Awards. 

Her et skærmklip fra Reality Special, hvor Mathilde og Dijana snakker om højaktuelle Reality Awards.
Fotograf
Juno

I mandags lavede køkkenet flødeboller og det har vi fået nogle mega flotte billeder af. Se bare her:

Mhhhhhhhhhhh... Desvære fik vi ikke smagt på herligheden men billeder smager også godt, gør de ikke? Nooooot!
Fotograf
Juno

Vi var også afsted til årets første møde med en ny ekstern kunde. Det gik rigtig godt og vi ser frem til at lave endnu et mesterværk for en (forhåbentlig) glad kunde.

I dag er Markus taget til M - råd sammen med repræsentanter fra resten Kraftværket. Her bliver der snakket frem og tilbage omkring ting og sager der har relevans for hele huset.

Forkølet, forvirret, for Kongeriget Danmark

JUNO