En travl arbejdsuge med masser af redigering!

En arbejdsmæssig hæsblæsende uge går på hæld og vi kigger tilbage på den med stolthed og glæde. Mogensen landede sikkert og det samme gjorde vi mediemæssigt.

Mandag er mødedag og denne mandag var ingen undtagelse. Herefter var det tid til den traditionelle Fototur, sammen med resten af Kraftværket. Ligesom mange andre gange gik turen til Fælledparken. Vi har samlet en lille buket af billeder fra den smukke tur. 

Jakob er startet i praktik og han syntes det har været spændende. Han har været meget effektiv og allerede lavet en praktikfilm og en videofortælling. 

Zineb og Co. var på fotojagt i den skønne fælledparken!
Fotograf
Juno
Sandra har igen med kameraet indfaget en flot hundand, som her lige gør sig til for vores kamera.
Fotograf
Sandra

Victor og co. har nok engang optaget en sang til Fredagsjam. Denne uge har indsunget og indspillet sangen “Danmark” af Shu-Bi-Dua.

Der er fortsat gang i en masse medieopgaver rundt omkring i lokalerne på vordingborggade. Heriblandt en Top 5 over bedste sange, Idolfilm om Gobs, profilbilleder til hjemmeside, podcasts om Folketinget, Pokemon, Legenden om Jordhavet og Disney, produktbilleder, en anden praktikfilm, Need for Speed, et projekt om forskeligheder mellem nordiske, Godzilla Narnia, Medina og meget andet. 

Dijana har her indfanget vores allesammens Victor, igang med at gøre det han er bedst til.
Fotograf
Dijana
Dijana er her i gang med at præsentere Gobs, som er en dansk rapper!
Fotograf
Erik

Der har sågar også været tid til et kursus med Henrik og her var der fokus på kroppen og de usikkerheder der kan følge med når man tænker på sin egen krop.

Tirsdag var der også nogle der fulgte troligt med i landingen af Andreas Mogensen på planeten Jorden. Han havde, som nogle måske ved, været afsted på en lille rumrejse i omkring 6 måneder. Han landede sikkert og alt var som det skulle være.

Midt i alt det hårde arbejde, var der altså brug en pause med en Playstation og nogle benhårde kampe i Tekken 7 - Du tror det er lyv! 

Vores venner i Lavuk Entertainment har lavet et fantastisk program til deres festival LavukStock! Kan I gætte hvem der står og holder billedet? Så gir vi is på LavukStock.
Fotograf
Zineb

Vi har også haft en masse rundvisninger og så havde vi besøg af Lavuk Entertainment, som havde plakater og flyers med, hvor årets program for Lavukstock 2024 var præsenteret.

God weekend og vi ses i næste uge!

Mojn fra Juno! 

PS: I næste uge er der lukket torsdag på grund af Temadag for personalet og fredag d. 22. marts går vi på påskeferie.