Endelig forår

Efter en lang og tiltrængt ferie har vi haft en mega begivenhedsrig bagpåske Vi har sagt farvel til Kong Vinter og budt foråret velkommen med glæde. Bare kig med her.

Vi sprang mandagen over som resten af landet og gav os straks i krig med de utålmodige medier der lå og ventede. Henrik fyldte ikke hele sofaen men han fyldte år og det skulle naturligvis fejres med kage og sang.

KIFU havde bestilt os til at lave en lille film om deres E-sportshold Prime One, så onsdag aften var vi i Grøndalscentret for at optage dem.

Man skal have hurtige fingre for at være med på KIFUs Esportshold. Dygtige unge mennesker.
Fotograf
Juno

Onsdag var der også en delegation afsted til Kirsebær Alléen ved Bispebjerg. Der blev produceret til en podcast og taget nogle smukke billeder.

De gæve gartneres udstyr har også været forbi Junos fotostudie og igen må man sige at der aldrig er blevet taget flottere billeder af gartnerudstyr.

Og for det ikke skal være løgn, så var der også en flok afsted til Hareskoven for at dokumentere til ankomne forår.

Smukke anemoner i Hareskoven fotograferet af Junos dygtige fotografer.
Fotograf
Juno

Og hjemme på fabrikken fik vi onsdag også besøg fra Amerika. En flok amerikanske udvekslingsstuderende havde slået vejen forbi verdens bedste medietilbud og de fik sig en ordentlig rundtur og var meget imponeret.

Et andet fornemt besøg var da Borgercenterchef Lise Valentin Bayer kiggede forbi fredag. Igen fortalte vi højt og flotte om vores mange bedrifter og så var hun faktisk med til at skrive denne opdatering som du læser lige nu;-)

Victor tegner og fortæller til de amerikanske studerende som lytter koncentreret. Victor: "This is a camera and if you push the button you can take a picture".
Fotograf
Juno

Slutteligt på denne begivenhedsrige uge venter en længe ventet fødselsdag. Det er ingen ringere end Alberte der fylder 30 år og det skal naturligvis også fejres med et brag! 

Til slut vil vi blot ønske alle en rigtig god weekend og på snarligt gensyn i næste uge.

Tobias i fuld fokus for at dokumentere forårets kommen.
Fotograf
Juno