Et væld af færdige projekter

I denne uge har der været drøn på redigerings- og optagelsesfronten. Vi har nærmest slået rekord i færdige projekter på én uge. Læs her og bliv klogere på vores uge.
Tobias har fanget et flot portræt af en flot musling i Nordhavn. Blot til info var den ikke ægte, men pæn er den.
Fotograf
Juno//Tobias
Der er altid tid til leg på vores gåture. Her har Dijana sat sig til rette i en sandkasse.
Fotograf
Juno//Tobias

I denne uge har der været fuld fokus på egne og gruppeprojekter. De spænder bredt ligefra Tromsø, Pokemon, Folketinget, FredagsJam, Popcast, Kanonkode, Fantasien af verden, fodboldpodcast om FCK og meget mere.

Nedenfor har vi samlet et par stemningsbilleder fra de optagelser der har været i gang i ugens løb. 

Det ligner jo nærmest en afhøring, men sandheden er at Markus, Stephan og Jon er i gang med at lave brainstorm til deres projekt.
Fotograf
Juno
Henrik er i fuld fokus inden optagelserne til hans nye Popcast.
Fotograf
Juno//Zineb
Turen går til Tromsø, eller det gør Eriks nye film ihverfald. Vi glæder os til at se resultatet.
Fotograf
Juno//

Juno er på pletten når der sker store begivenheder i København. Disse ugers fokus er selvfølgelig det gamle Børsen. Derfor var en lille gruppe fra Juno forbi resterne af den smukke bygning. 

Midt på ugen kom en håndfuld Amerikanere på besøg som en del af deres studieforløb i Danmark. Erik, Mathilde og Jesper fortalte og viste rundt på Juno. De var meget interesseret og søde. 

Onsdag var også en dag med farvelkrammere til Camilla fra Hverdagsaktivisterne, som har været med til at starte det op i tidernes morgen. Hun vil blive savnet, men vi er glade for at hun holdte en flot reception på Sundby Væksthus. 

Med Christiansborg i baggrunden kan man se resterne af Børsen.
Fotograf
Juno//Zineb

I næste uge venter endnu mere arbejde, da flere fra Juno har tilmeldt sig en talentkonkurrence i madlavning og drinks. Derudover skal vi filme optakt og selve konkurrencen, og det glæder vi os meget til. 🍹🍽️

Vi vil desuden opfordre alle til at gå ind og klikke på dette link herunder. Det handler om modstandsbevægelsens angreb mod nazisterne under anden verdenskrig. https://vimeo.com/939068949?share=copy 

Ha' en rigtig god weekend og vi ses til 20 grader og høj sol i næste uge.