Ferie, ferie, ferieeee!

En kort uge, hvor der blev set tilbage på et fantastisk arbejdsår og fejret at ferien endelig kan begynde.

Ny uge ny varmerekord. Mandagen startede ud med høj sol og høje temperaturer (inden regnen kom) og det udnyttede vi med en fototur til Nordhavn. Der blev taget en masse flotte billeder af fugle, bygninger og glitrende vand.  

Bygninger i Nordhavn
Fotograf
Juno
Det var ikke kun moderne bygninger vi fik fotograferet, men også glade vandhunde fra Kraftværket.
Fotograf
Juno

Tirsdag var vejret ikke til andet end at sidde indendørs, og heldigvis var det også det vi trængte til. Dagen gik med oprydning inden feriestart, men vigtigst af alt fik vi set de seneste produktioner i fællesskab. Det var en fornøjelse at se så forskellige produktioner; alt fra podcast om kunst til anmeldelser af fantasy spil og fugleliv i Nordjylland. 

Venter på havnebussen i solen imens der nydes kolde drikke
Fotograf
Juno

Så blev det onsdag! En dag vi har set frem til med glæde. Ikke fordi vi glæder os til at undvære hinanden i 4 uger, men fordi vi skulle holde den famøse årsfest. 

Dagen startede på Juno, hvor vi sammen gik ned til havnebussen i Nordhavn. Første stop var Refshaleøen, hvor vi nød solen, lækker mad og kolde drikke. Der blev fortalt røverhistorier fra året der gik og hørt god reggae musik. 

Dejlig frokost på Reffen.
Fotograf
Juno
Partybus igennem hele København
Fotograf
Juno

Ude foran Reffen ventede en partybus, som kørte os igennem hele København. Der blev danset og sunget med fra start til slut, og slutligt blev der skrålet med på "Sikke´n fest vi har haft nu i nat" ... 

"Fuld Effekt" gav den gas!
Fotograf
Juno

Tilbage på Juno ventede "Fuld Effekt" som gav den MAX gas - sikke en overraskelse. 

 

 

 

 

Alle var imponeret over alle de flotte produktioner
Fotograf
Juno

Sidst men ikke mindst kom forældre og andre pårørende forbi for at få et indblik i nogle af alle de flotte produktioner, der er blevet skabt det seneste år. 

Der blev hygget igennem en times tid indtil klokken slog FERIESTART. 

Frem til d. 31 juli holder vi en velfortjent ferie, hvor batterierne lades op til et nyt arbejdsår med nye produktioner, oplevelser og venskaber. VI GLÆDER OS!!

 

Og indtil da er der kun at sige "Ha det som du ser ud" 🌞🌞🌞🌞🌞