Forår i Luften!

Børsen brændte og det var et stort chok for alle. Vi var på pletten men ellers er hverdagen gået sin gang og vi har skabt medier som aldrig før!
Tor rocker derudaf til Forårsfesten på Sundby Væksthus!
Fotograf
Erik

Vi kan nok ikke komme udenom, at den helt store nyhed i denne uge, var Børsen der brændte. Et historisk monument, som på mange måder var et vartegn for København.

Som altid var mandag dedikeret til morgenmøder og fototur. Senere kom dagens helt store begivenhed, som var fejringen af Albertes fødselsdag. Hurraaaa! Hun havde en dejlig banankage med og som fik os til at gå helt bananas.

Af de mange projekter var der blandt andet i denne uge fokus på nedtakt af FCM - FCK, Pokemon, Folketinget, Turen til Tromsø, Disney, Kanonkode, Bogotá podcast, Nausicaa, FAV 6, Narnia, produktbilleder og Ed Edd n´ Eddy.

Ja, det er noget af en omgang - Og I skal alle glæde jer til at se de færdige resultater. 

Porten til paradisets have... Eller Kastellet i København;-)
Fotograf
Sandra

Der er også blevet lavet en FredagsJam med Kvinde Min, til trods for at Victor er i praktik på Lavuk Entertainment. Imponerende må man sige…

Og så var det ellers tid at feste… Sundby Væksthus lagde hus til et en helt fantastisk og kanon Forårsfest. Der var godt humør og god stemning og gang i den- Den var fantastisk! 

Sandra og Tobias synger og optræder med Danser i måneskin.
Fotograf
Erik

Samtidig med Forårsfesten var Dijana på pletten til Lavuks Containerkoncert, hvor vores venner fra Fuld Effekt. Der var også gang i den.

Og for det ikke skal være løgn, så er vores gode venner i KIFU blevet ny pantdonationsmodtager i Føtex på Østerbro. Og det er de meget stolte af. 

Fuld Effekt satte gang i festen allerede kl. 11.00 om formiddagen!
Fotograf
Dijana
Føtex var også heldige at få besøg af Juno. Vores venner fra KIFU er blevet pantdonationsmodtagere. Og det skulle fejres!!
Fotograf
Juno

Da vejret vidste sig fra sin smukkeste side, var der også nogle der tog afsted til Kastellet og tog nogle smukke billeder. De var også forbi Den Lille Havfrue for at sige hej!

I dag er Markus til M - Rådsmøde og vi har sørget for at klæde ham ordentligt på. Altså med gode input til husmødet. 

Fire friske fotografer fik forår i fjæset og fik taget nogle smukke billeder!
Fotograf
Juno

Det er også dagen, hvor vi får besøg fra det nordligste Norge, da Eriks søster kigger forbi og hilser på.

Ha en god weekend og god idrætsdag til alle KIFUs medlemmer.