Forandring i kongehuset og Juno-travlhed

Ugen har stået i det royale tegn med optagelser til Kraftværkets farvel til vores alle sammens Dronning Margrethe. Men ugen har også budt på en iskold tur til vandet og en masse medieproduktioner.

Som altid var der mandagsgåtur, der denne gang, som noget helt nyt, gik til Svanemøllen strand. Det var en bidende kold tur, da der var kolde vinde fra nord. Det kom der kolde fingre, men også nogle virkelig flotte billeder ud af.

Naturens hjemmelavet slush ice.
Fotograf
Juno
Sten med is.
Fotograf
Juno

Noget der ikke er som altid, er, at vi snart skal vi sige farvel til vores kære Daisy, der går på pension efter at have regeret i 52 flotte år. Derfor har Juno produceret en film, hvor alle Kraftværkets medarbejdere har kunne lave en personlig hilsen til Dronning Margrethe og den kommende Kong Frederik. 
Senere i dag markerer vi dagen ved at vise filmen frem for alle Kraftværkets medarbejdere med champagne og hurra i caféen.

Optagelser til vores royale film.
Fotograf
Juno

Udover den royale film har der også været fuld gang i vores Juno-studie. Jonas arbejder med afsnit 5 af Fantasien af Verdenen, der kommer til at være lidt anderledes end den plejer at være. Victor fortæller en spændende historie og spiller utrolig lækkert musik.
Markus er ved at have lagt sidste hånd på sin podcast om anime-serien Brand New Animal. Mohammed har været i studiet og optaget afsnit 2 i sin podcast-serie om film. Og så har Tobias været i studiet og lavet en meget aktuel podcast om vores kæres dronning Margrete. 
Vi håber på at alle produktioner udkommer i næste uge.

Optagelse til Markus' kommende og meget spændende podcast om anime.
Fotograf
Juno
Vores kære Victor i gang med det han gør bedst.
Fotograf
Juno
Jonas speaker Fantasien af Verdenen.
Fotograf
Juno

Så havde vores kære kollega Sandra søreme fødselsdag, hvor hun havde medbragt en masse lækkerier og vi fik sunget og hygget.
 

Sandra viser sin gave fra kollegaerne frem.
Fotograf
Juno

Så må vi ikke glemme vores håndbolddrenge, der startede EM i Tyskland med at give Tjekkiet tørt på. GO’ DANMARK!

Næste uge bliver ny og spændende og vi glæder os alle til at prøve at have en konge.

Gud bevare Dronning Margrethe og længe leve Kong Frederik.

Og så også lige god weekend til jer alle sammen!