Fuld fart mod februar

Januar gik på hæld i onsdags og februar er i fuld gang. Her på JUNO har vi haft drøn travlt med optagelser og forberedelser til kommende projekter.

Mandag morgen drog vi friske og veludhvilet ud i det smukke januarvejr. Vi var en stor flok samlet, der alle nød det dejlige vejr, som gav anledning til flotte billeder og hyggelige samtaler på tværs af teams. 

Billede
Solen stod smukt over Parken.
Fotograf
YOUNES//JUNO
På JUNO har vi et godt sammenhold
Fotograf
TOBIAS//JUNO
Erik har her indfanget Tobias midt i fotograferingens ædle kunst
Fotograf
ERIK//JUNO

Tirsdag var der travlhed på kontoret, hvor alle sad med egne projekter. Der blev færdiggjort podcast om Tronskiftet, øvet musik til FredagsJam og optaget indhold til en podcast om computerspil. 

KANON JON på pletten
Fotograf
Erik//JUNO

I onsdags blev der optaget FredagsJam i studiet med Sveidahl og Sandra i spotlight. 

Maria er i fuld gang med at finde billedmateriale fra moderlandet Colombia, Mathilde er i Disney mood, Erik satte sidste punktum i et projekt om Norge og Alberte er trådt ind i Narnias fortryllende univers. Alt sammen projekter vi glæder os til at dele med jer. 

Der blev jammet igennem i studiet til "Susan Himmelblå"
Fotograf
TOBIAS//JUNO

Torsdag drop et dedikeret hold afsted mod Vanløse for at optage til VIKAs præsentationsvideo. De har fået nye, fantastiske lokaler og WOW siger vi bare. En af VIKAs medarbejdere stillede op til interview og fortalte om deres værdier, borgerer og hverdag. 

Et sejt hold af mediemedarbejdere var klar til optagelse.
Fotograf
JUNO

Og wupti, så blev det fredag. Vi glæder os til weekend, men vender stærkt tilbage i næste uge, hvor vores Natning er i fokus. Mere om det på fredag 👻

 

God weekend og god X Factor 🌟

 

KRAM fra Juno