Gang i den, åbent hus og meget mere!!

Åbent hus på Kraftværket d. 20/6 2022!

Halløj Folkens!!

Nu kan vi endelig opdatere vores hjemmeside igen. Vi har fået noget super god undervisning, så nu er vi klar til at opdatere alle  fra vores dejlige og arbejdsomme hverdag.

Den helt store nyhed i denne uge er at vi har haft besøg af to praktikanter fra Ungdomsskolen i Utterslev. De var heldigvis begge to meget søde og så har vi ovenikøbet nået at lave en lille film, som I kan se på vores facebookside.

Ellers er der vanen tro blevet knoklet igennem med en masse andre forskellige projekter. Eksempelvis er der nogle der arbejdet på indslag til vores næste LIVE-show. Her kan du glæde dig til at nogle anbefalinger til koncerter i sommerferien, samt hvilke nye is du  kan glæde dig til at smaske i dig til sommer.

Ugen var da bestemt også præget valget omkring forsvarsforbeholdet. Her fik vi lavet en fantastisk lige "Explainer" (En film der forklarer noget), som forhåbentligt kunne gøre folk lidt klogere på hvad der blev stemt om.

Sidst men ikke mindst skal vi huske at gøre lidt reklame for Åbent Hus d. 20/6 fra kl. 13.00 - 17.00 på Kraftværket, vordingborggade 15, 2100 København Ø!

Nyd ugens film som er med de fantastiske praktikanterne fra UiU.

God weekend og god Pinse!!

Kh JUNO!!

Fotograf
Juno