Hej nye Socialborgmester Karina Vestergaard Madsen

Efter en periode med Corona, ferie og en masse andet bøvl, lykkedes det endelig at få afviklet interview med Københavns Kommunes nye socialborgmester, Karina Vestergaard Madsen.
Juno møder for første gang den nye Socialborgmester - Karina Vestergaard Madsen. Hun er super sød, og vi glæder os til fire gode år med hende.
Fotograf
Juno

Kære alle

Vi fyldte kontoret hos den nyligt tiltrådte borgmester med ivrige journalister, kamerafolk, lydpersoner, sociale medieansvarlige m.m. og fik gennemført et meget professionelt interview som  meget snart kan ses her på kanalen.

En nøje udvalgt gruppe af cykelentusiaster, er så småt begyndt at forberede sig på Tour De France, som kommer til Danmark til sommer. De har blandt andet været ude og filme der hvor feltet kommer forbi og i det hele taget nærstuderet ruten, som de hårdtprøvede cykelryttere skal kæmpe sig igennem.

Derudover har vi arbejdet benhårdt på vores store LIVE show i næste uge. Her har vi en masse indslag som skal vises og vi håber allesammen at I følger med ude i stuerne. Det er i øvrigt på torsdag - Mere info følger på facebook.

I det hele taget bliver torsdag i næste uge en legendarisk dag. Vi skal nemlig også til Sundby Væksthus og lave et indslag i anledningen af Bælgfrugternes Dag. Så tager vi et smut i biografen og ser den nye danske film Vildmænd. Forvent i den forbindelse også en samlet rapport de fra skarpe filmanmeldere på JUNO.

Vi glæder os til at dele det hele med jer - Indtil da må i have den bedste weekend!!

Introduktion af Karina Vestergaard Madsen

Video Url