Hjemme igen fra Klinten!

To uger er gået siden sidste opdatering og meget nyt er sket.

Sidste uge var vi på den årlige tur til Klinten, der bød på shopping tur Asnæs Centret, minigolfturnering, besøg på Burgerhjørnet, skovorienteringsløb, solnedgangstur på stranden, masser af hygge og selvfølgelig det store Juno har talt show og meget andet sjovt.

Vi har i dag skudt optagelserne til Sundhedstjek i gang og vi er alle meget spændte på at se resultaterne fra optagelserne.
Derudover har vi en masse selvstændige projekter. Vi er nemlig gået i gang med en ny gyser-podcast, hvor vi skal bruge forskellige remedier til at optage uhyggelige lyde. Der bliver arbejdet på podcast om kommende Play Station spil, film om japanske spil, en ny animationskomediefilm og en novelle-anmeldelse.

Christian i fuld gang med et vaskeægte Sundhedstjek med en læge, som var som skuespiller.
Fotograf
Juno

Denne uge har vi desværre måtte skulle sige farvel til vores allesammens Johnny, der havde sidste dag i onsdags. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden og vi ser frem til at få besøg af ham snart igen.

Johnnys sidste dag blev fejret og vi fik sagt ordentligt på gensyn med lidt godt til ganen.
Fotograf
Sandra

Heldigvis har det åbnet døren for en ny, nemlig Emilie, som vi er ekstremt glade for at kunne byde velkommen til! Vi var derfor taget en rystesammentur i Fælledparken for at lære hinanden bedre at kende (se billedet).

Fællestur i Fælledparken, prøv at se om du kan spotte et nyt ansigt!
Fotograf
Sød fremmed mand med barnevogn!

Vi ser allerede nu frem til næste uge, som byder på massere af nye optagelser, en masse redigering og selvfølgelig højt Juno-humør!

Rigtig glædelig forlænget weekend fra Juno (husk der er lukket mandag pga. Grundlovsdag).

I år blev det til en minigolfturnering ved siden af Burgerhjørnet. Vi elsker ture til Klinten!
Fotograf
Juno
Victor underholder masserne til Juno har Talent!
Fotograf
Juno