Højt humør til årets Idrætsfestival!

Denne uge var der ingen fødselsdage, til gengæld var der den store idrætsfestival med mange sjove aktiviteter. Og derudover har der igen-igen været travlt med mange spændende medieproduktioner.

Til Idrætsskolens årlige idrætsfestival, var vejret lige i øjet, da der for 29. år blev afholdt Idrætsfestival for voksne med udviklingshæmning.
Her kunne man bl.a. prøve kræfter med crossfit, klatring, zumba, boksning, floorball og mange andre spændende aktiviteter. Derudover kunne man høre koncert med flere forskellige OUTTAKES og udvalgte DJ’s.

JUNO var selvfølge taget med og der blev taget utrolig mange fotos fra dagen. Der blev lavet  flere optagelser til film og der blev selvfølgelig også lavet optagelser til en podcast med interviews af bandet OUTTAKES, der også skal spille til Lavukstok og af lederen af Idrætsskolen Søren Stenkilde.

Victor var rundt på hele pladsen og her er han ved at løfte nogle meget tunge plastikbolde.
Fotograf
Juno

Udover Idrætsfestivalen har ugen også budt på flere fototure, hvor fotoholdet var taget på en bytur indtil Strøget og videre forbi Rådhuspladsen og hen forbi Tivoli. Her blev der taget mange flotte fotos, som man bl.a. kan se her i artiklen.

Så blev lagt sidste hånd på den spritnye podcast; Fodboldmagasinet, der udkommer senere i dag. Nu varmer vi op til derbykampen i weekenden mellem BIF og FCK, hvor vi har inviteret gæster i studiet, som skal være med til at analysere det store og spændende opgør.

Frederik i gang med dækbilleder til den årlige film om Idrætsfestivalen.
Fotograf
Juno

Der er er også blevet arbejdet stenhårdt på at få udarbejdet et færdigt manuskript til en film om sundhedstjek og forberedelserne til musik til samme projekt er også gået i gang.

Derudover er der rigtig mange selvstændige projekter i gang bl.a. tegneprojekter, flere forskellige filmprojekter og også et par projekter om spil - bl.a. om hvilke spil der snart udkommer.

Christian var rundt og stille spørgsmål til forskellige deltagere. Inden længe kommer der er en podcast fra dagen.
Fotograf
Juno
Bjørnebanden på tur i København! Armeret med kameraer og brede smil.
Fotograf
Juno

Slutteligt, så er forberedelserne til vores årlige tur til Klinten så småt gået i gang. Der skal planlægges mange ting og vi er alle meget spændte på snart at skulle afsted!

Næste uge bliver kort, da vi rammer Kristi Himmelfart. Men selvom det kun bliver til tre dages arbejdsuge, så glæder vi os allerede til at komme i gang igen med de mange fede projekter!

God weekend fra JUNO!

Abdullah slår weekenden ind med en lige højre. Fredag er lukket pga. Temadag for personalet.
Fotograf
Juno