Ingen ved det men alle snakker om det…

Fuld fart på medieproduktionerne, fødselsdage og spændende nye tiltag.

Ugen er gået med hastige skridt og vi nærmer os en velfortjent weekend. Vi har fået færdiggjort en masse projekter og vanen tro igangsat nogle nye.

Det helt store projekt kan vi desværre ikke afsløre endnu og det er intet mindre end en statssikret hemmelighed. Følg med i næste uge, hvor vi kan afsløre hvad det drejer sig om.

Skærmbillede fra optagelserne til filmen om Cykelværkstedet.
Fotograf
Juno

Noget vi godt kan afsløre er at vi endnu en gang har besøgt Sundby Væksthus, hvor vi denne gang havde æren af at filme de dygtige cykelmekanikere på Cykelværkstedet.

Af selvstændige opgaver kan vi nævne at filmen om The Undertaker er blevet færdiggjort på rekordtid af Kanon Jon. Erik har også været i sving og er i gang med at afdække Greta Thunbergs liv. Meget spændende.

Endnu et screenshot fra filmen om cykelværkstedet. Der er rigtig mange arbejdsopgaver på værkstedet.
Fotograf
Juno

Derudover har vi også været igang med lidt praktisk og forfaldende arbejde. Vi rykker lidt rundt og har fået et nyt lokale og det giver nogle nye muligheder for indretning. Også meget spændende.

Det blev desuden også til en gåtur, da vi fandt et lille hul i regnskyerne og det var dejligt at komme væk fra skærmen, for en lille stund.

Så har vi haft besøg af Pierre, som fremover komme og hjælper os om fredagen og laver spændende projekter ude af huset.

Slutteligt, så har vi også fejret fødselsdag for to af Junos medarbejdere. Og det er jo altid spændende…

Danmark starter håndbold VM i aften i Malmø, så vi ønsker alle en god håndboldweekend!! Og det er jo også altid mega spændende;-)