Julemarkedet sig nærmer

Vi har brugt ugen på at blive klar til julemarked - og det lykkedes!

Nu er julen altså kommet om vi vil det eller ej. På lørdag står den på det hele store julemarked på Sundby Væksthus og vi skal selvfølgelig være med.

Igen i år har vi vores egen bod, hvor man kan få taget et billede til årets julekort. Vi har brugt meget af ugen på at blive klar - og det kræver meget forberedelse.

Der skal laves et nyt design til vores foto-ramme, da vi skulle finde på, hvordan rammen skulle se ud, var der enighed om, at den både skulle være meget julet og have noget personlighed. Vi synes selv den er blevet rigtig flot. Og hvis du kommer forbi Sundby væksthus på lørdag, så kan du se den og købe et julebillede med hjem.

Der bliver klippet motiver ud til fotorammen
Fotograf
Juno

Der er ikke kun blevet julet, der er også et hold, der har været igang med at tage nogle meget flotte billeder af gartnernes værktøj. De skal bruges til en arbejdsreol, så man altid kan se, hvor de forskellige ting skal stå.

Holdet har også taget de praktiske arbejdshandsker, og lavede en “fotoskattejagt” hvor de skulle finde og tage billeder af alle de pære de var sprunget i hele huset og tage billeder af dem, så de kan blive skiftet.

Victor tager billeder til gartnerens værktøjsreol
Fotograf
Juno

Ugen er langt fra slut endnu, for i morgen skal vi til Amager og sætte det hele op. Og lørdag er der også mange, der skal på arbejde når der er julemarked. Vi glæder os meget til en hyggelig dag - når julen for alvor bliver skudt igang.

Julemarkedet er åbent fra kl. 11 - 16 og alle er velkommen. Vi håber vi ses. 

Ellers er der bare tilbage at sige - rigtig god weekend og glædelig jul!