JUNO arbejder ekstremt!!

Vi arbejder hårdt men det er også sjovt og altid tilfredsstillende at få færdiggjort projekterne. Tag skoene af, læn dig tilbage og nyd vores lille historie fra ugen der gik.

Mandagen startede ud med morgenmøder og planlægning af ugen. Som vi plejer. Vi skulle her sige goddag og velkommen til vores nye studerende Oliver, som skal være hos os de næste 7 uger. Flink fyr med godt humør.

Medierne har bestemt ikke stået stille og vi nævner i flæng. Der er blevet arbejdet mega hårdt på at færdiggøre forskellige selvstændige projekter. Heriblandt et om Titanic, som er blevet  færdig i rekordfart. Derudover er vores norske ven vendt tilbage fra de nordlige himmelstrøg og han har arbejdet videre på sit projekt om Greta Thunberg.

Javadd og co. på tur til Rungsted Havn.
Fotograf
Juno

Stop motion er afsluttet for denne gang og derfor blev der tid til en tur til Rungsted Havn. Her blev der taget nogle flotte billeder, som man kan nyde her i opdateringen.

Vejret torsdag var i det hele taget værd at skrive hjem om og derfor var der andre der også vovede sig ud og nød solens stråler ved sortedamsdoseringen.

Palgaards Tivoli var på en dejlig tur til ned til søerne.
Fotograf
Juno

Dernæst kan vi nævne at vi har igangsat et nyt og spændende projekt. Vi skal nemlig lave reklame for Kraftværkets nye café og genbrugsbutik, som åbner til marts. Der er blevet arbejdet lidt på noget grafisk og det ser rigtig lækkert ud.

Man må gå langt for at få det perfekte billede. Sandra risikerer liv og lemmer her tæt på vandkanten.
Fotograf
Juno

Slutteligt kan vi også fortælle at der er nogle der har arbejdet med en statssikret hemmelighed, som næsten er færdig. Det eneste vi ved er at det nok er noget uhyggeligt i forbindelse med vores Natning på torsdag i næste uge.

Og nå ja, så har vi selvfølgelig fejret de danske håndboldherrer, som vandt VM for tredje gang i træk. Der var sågar nogle af Junos medarbejdere inde på Rådhuspladsen og sige tillykke.

Det var alt for nu - Ha en god weekend og nyd Grillmaden!!