Juno News

Efter en dejlig vinterferie på sofaen, startede vi mandag ud med et redaktionsmøde. Vi blev dog afbrudt af et meget vigtigt brandinformationsmøde, så vi ved hvad vi skal gøre, hvis der opstår brand i bygningen.
Live setuppet støves af.
Fotograf
Juno

Efter en dejlig vinterferie på sofaen, startede vi mandag ud med et redaktionsmøde. Vi blev dog afbrudt af et meget vigtigt brandinformationsmøde, så vi ved hvad vi skal gøre, hvis der opstår brand i bygningen. Vi sluttede mandagen af med fejre Markus som fyldte 23 år. Der var dejlig kage og fødselsdagssang.

I løbet af ugen har vi arbejdet på forskellige projekter henimod vores LIVE som vi sender d. 24. Marts. Her kan man blive klogere hvad der sker i april måned, både hvad vejret angår men også ift. Arrangementer og aktiviteter i og omkring København.

Vi er bl.a. igang med at finde ud af hvad du se på Netflix, hvilke koncerter du skal til, hvor du skal gå teatret, hvorfor det er vigtigt at bevæge sig og hvorfor mesterskabsspillet i superligaen er så spændende.

Og hvis du undrer dig over hvorfor man holder påske, så kan du også blive klogere på det. Og for det ikke skal være løgn arbejder vi også på at lave vores egen vejrudsigt.

Men som sagt er det først den 24. marts man kan se det.

Næste uge - Bliver endnu vildere. Vi skal bl.a. på optagelse på Horisonten og med gartnerne.

Ha nu en vidunderlig weekend - Pas på jer selv!

Mvh Juno!!!