Juno på Pletten

Det har efterhånden mindet mere om en kold, våd og stormfuld da i oktober men alligevel er det lykkedes os at komme levende igennem og kan med stolthed nu præsentere jer få ugen der gak på Juno.

Mandag er mødedag og denne dag var ingen undtagelse. Til gengæld var vores planlagte mandagstur skudt til vægs, da landet som bekendt lå under vand og kraftigt stormvejr.

Til gengæld spillede de jernhårde fodboldladies 1/8 finale til VM, så den satte vi på storskærmen nede i kantinen. Desværre måtte vi sige “Goodbye Mate” da de australske kvinder tydeligvis havde spist noget andet til morgenmad den dag.

Neglebidende 1/8 finale mellem Australien og Danmark, som australierne desvære trak sig sejrrigt ud af.
Fotograf
Juno

Vi har fortsat ufortrødent med at skrive alle vores kompetencer ned i vores CV'er og der er sågar nogle der allerede gået i gang med at lave CV film. Det går strygende og bare derudaf!

Løven Leo fanget under torsdagens tur til fælledparken.
Fotograf
JUNO

Det var også ugen, hvor vi sagde goddag til Alexander, som startede i praktik.

Torsdag blev vejret lidt mere medgørligt, så derfor sendte vi en delegation engagerede fotografer afsted til Fælledparken for at dokumentere det omskiftelige vejr. De havde en dejlig tur og fik taget nogle fine som kan nydes i artiklen.

Farlige typer på rov efter de bedste fotos.
Fotograf
Juno/Stephan

I dag har vi været så ufatteligt heldig at få fornemt besøg af Christian, som tidligere har arbejdet på Juno.

Stjerner kommer, stjerner går af - Der kommer ny leder på man-dag. Ulla har desværre valgt at stoppe da hun skal rejse jorden rundt - Måske. Vi siger hende mange gange tak for denne gang og ønsker hende Bon Voyage!

Mandag starter en ny leder og hende glæder vi os til at møde!

God weekend og ha det hammer hammer fedt - Vi kysser jer om lidt!

XOXO JUNO

Vi går på weekend med ro i sindet, som disse Grågæs der drikker vand af en rigtig lækker lille vandpyt.
Fotograf
Juno