Kirsebærtræer og kolde tær!

Vi har fået færdiggjort produktioner og som altid startet på nogle nye. Læs om ugen og blive klogere på det hele.

Som altid startede mandag ud med morgenmøder og planlægning af ugen. Straks herefter kastede vi os over alle de spændende medieopgaver.

Vi har blandt andet haft gang i en spændende podcast om Kirsebærtræer og Sakura Festival og den har vi faktisk premiere på alledere i dag!! Der er blevet arbejdet benhårdt på speak og redigering af både lyd og video/billeder.

Markus, Mathilde og et par tusinde andre, var i den forgangne weekend til Sakura Festival på Langelinie.
Fotograf
Markus

Og så har der været en stor flok der har trodset vejret og har været ude af huset nærmest hele ugen. Det er de altid skarpe og dygtige fotografer som har dokumenteret det omskiftelige vejr. Bare se her i artiklen.

Og nogle dage skal bare starte bedre end andre og derfor hev Victor guitaren frem og sang en lille morgensang med de andre om onsdagen. Find opslag på vores Facebook.

Ca. en gang om året fejrer vi Christians fødselsdag. Det var så blevet den tid på året og han kvitterede med Citronmåne og sodavand.

Glade Junoister på fotosafari i Charlottenlund Skov!
Fotograf
Juno

På lørdag afholder KIFU deres årlige idrætsdag på Sankt Annæ Gymnasium kl. 11.30. Vi har i den forbindelse produceret tre forskellige film om deres Trampolinhold, E-Sportshold og svømmehold.   

Så har vi også lavet et rigtig flot manuskript til den ene film om Sundhedstjek. Der er to i alt.

Derudover har der også været nogle forskellige små selvstændige projekter rundt omkring på fabrikken.

En af de mange flotte billeder som blev taget i forbindelse med turen til Charlottenlund Skov.
Fotograf
Juno

I dag fredag får vi fint besøg fra Japan. Mizuho som var Ph.d. studerende for omkring 5 år siden. Det bliver rigtig hyggeligt at se hende igen og så glæder vi os til at præsentere vores podcast om Sakura og Kirsebærtræer. Det bliver fantastisk.

God weekend og god 1. maj!

Endnu et smukt fotografi fra skoven i Charlottenlund.
Fotograf
Juno