Kort og sjov uge!

Endnu en uge er fløjet afsted - Ikke blot fordi at den var ekstremt kort men også fordi at vi hele tiden har noget at tage os til. Ligesom alle vores dejlige kollegaer på Kraftværket. Masser af arbejde.

Den helt store BREAKING NEWS I denne uge er at Line har født en lille dreng. Kæmpe stort tillykke til hele familien!

De efterhånden garvede fotografer havde stillet sig en ny udfordring i sigte, da de tog på tur indtil centrum af Kongens København. Her “legede” turister for en dag og fik selvsagt tager en masse smukke billeder, som du kan nyde her i artiklen. Temaet var Wonderfull Copenhagen.

Fotograferne fra Juno fik her taget flot skud af Mindeankret i Nyhavn. Det er til minde om soldater og civile der mistede livet til søs under anden verdenskrig.
Fotograf
Juno

Og så er det for alvor ved at tid til at vi skal på vores årlige tur til Klinten. Vi er afsted fra d. 23. maj - d. 25. maj. Derfor havde vi et lille møde omkring hvad vi skal lave og spise på når vi er på Klinten. Nøøøøøøj hvor vi glæder os!!

Vi har også optaget video i denne uge. Der er nemlig blevet søsat et projekt om quizspillet Buzz. Derfor var der 4 gæve quizdeltagere der afprøvede spillet samtidig med de blev optaget på kamera. Der kom nogle sjove reaktioner frem. Glæd jer til at se den endelige produktion.

Et yderst underholdende Buzz spil i gang for rullende kameraer.
Fotograf
Juno

Der sørme også blevet igangsat en podcast omkring fodbold. Mere specifikt skal den handle om Champions League, Premier League og Superligaen. Den skal i naturligvis også glæde jer til at høre.

I dag torsdag skal vi fejre Frederik som har været endnu en tur rundt om solen. Hvor har vi dog været velsignet med en masse fødselsdage på det sidste.

DijanaNatacha og Rasmus i fuld gang med at optage og udvikle på podcast om fodbold.
Fotograf
Juno
En velfortjent slapper i solen nydes efter at have taget mange billeder.
Fotograf
Juno