LIVE, fødselsdage og fototure!

Ugen er blevet brugt på en masse spændende projekter og vi lader så småt op til at holde påskeferie.

Mandag startede med en ordentligt snedrive, som var lidt mærkeligt eftesom det lige var blevet sommertid. Alle nåede sikkert frem på trods af lidt udfordringer med transporten.
Mandagsmøder og planlægning fulgte herefter og så var det ellers tid til at fejre ham den nyes fødselsdag. Altså Rasmus;-)

Tirsdag skinnede solen og derfor skulle vi altså lige have nogle flotte billeder. Fødselaren fra i mandags ses her med ryggen til. Christian smiler!
Fotograf
Javadd

Vi gik straks igang med at forberede LIVE show og nogle gik på fototur, for at dokumentere det meget omskiftelige forårsvejr. Disse billeder kan nydes her i artiklen.

Tirsdag var det også tid til at fejre vores allesammens Victor, da han havde været endnu en tur rundt om solen. Altså han havde fødselsdag;-)

Maria i fuld gang med at indfange fælledparkens naturskønne og idylliske omgivelser.
Fotograf
Juno

Studiet blev gjort klar og onsdag sendte vi LIVE for første gang i år. Det gik, som Sandra udtrykte det, bedre end forventet. Folk var ekstremt glade for vores påskelive og alle var tilfredse med indsatsen.

Vi fik også igangsat et podcastprojekt som handler om vores lille Café og Genbrugsbutik på Kraftværket. Den skal i glæde jer til at høre.

Bag om sættet til Junos PåskeLIVE! Få minutter før kick off og alle står knivskarpt.
Fotograf
Juno

Så har vi også holdt møde med en ny kunde, som skal have produceret nogle film som handler om sundhedstjek. Stort og spændende projekt, som vi glæder os til at tage hul på i næste måned.

Sundby Væksthus var også heldige at få et kort glimt af de berømte Junostjerner. Vi var ude og lave en aftale med Team Miljø omkring endnu en produktion i forbindelse med den virtuelle rundvisning på Sundby Væksthus.

Bon Voyage - God tur til Oslo!!!
Fotograf
Juno

Udover alle disse projekter, så er der også blevet arbejdet på forskellige selvstændige opgaver.
 
Fredag skal vi fejre at Jesper som også har været en tur rundt om solen. Alder nævner vi ikke noget om;-)

Juno lukker ned i påsken og er tilbage på pinden igen d. 11/4.

Rigtig god påske til alle - Ekstra mange æggehilsner fra JUNO!

Skaden flyver på påskeferie ligesom os.
Fotograf
Maria