NU er julen for alvor igang!!

Julen har bragt velsignede medarbejdere på Juno og alle har knoklet med medier og nydt godt af julens fristelser.

Som altid startede vi ugen ud med mandagsmorgenmøder - Altid godt at blive opdateret på ugens begivenheder.

Dernæst kastede de hungrende mediemedarbejdere sig straks over projekter til vores kommende LIVE show d. 21. dec. Her kan du blandt andet glæde dig til en film om Hellig Tre Konger, Nytårstaler, anmeldelse af et nyt computerspil og en masse andet.

Julehjerter lavet genbrugstræ af Kræftværkets dygtige snedkere - Til salg for en slik til tirsdagens Juleevent.
Fotograf
JUNO

Tirsdag havde vi Juleevent på Kraftværket. Her var der salg Juletræer og alt muligt andet lækkert. Vi havde været med i forberedelserne, blandt andet havde vi lavet plakaten, pyntet op og selvfølgelig filmede vi og tog billeder på dagen. Vi var desuden også ansvarlige for at stå for underholdning og gaveindpakning i multirummet. Video fra dagen kan ses på vores Facebook.

Zineb og Sandra havde medbragt blomster fra Gartneren til Anna Kirke, hvor onsdagens Julegudstjeneste gik ned.
Fotograf
JUNO

Onsdag så skulle vi alle frelses og Jyttes Bus hentede hele Kraftværket og kørte os direkte ind i Anna Kirke på Nørrebro. Næsten da. Her var vi vidne til en julegudstjeneste og en masse god musik.

Junos medarbejdere klar til at synge julen med deres smukke sangstemmer. Der var ikke et øje tørt.
Fotograf
JUNO

Torsdag var kold men en meget smuk dag. Derfor røg fotoentusiasterne straks afsted ud vintervejret og tog en masse fantastiske billeder. Blandt andet var de forbi Lüders konditag som har en vild udsigt.

Junos fotografer er altid på pletten, når vejret og begivenhederne er til det. Smukke billeder fra de fagligt stærke medarbejdere.
Fotograf
JUNO

Sidst men ikk mindst, fik vi færdiggjort optagelser til en film om os selv. Altså en der skal bruges til at fortælle kort om hvad Juno er for en størrelse.

Det var alt for nu - Ha en god weekend og god december måned.