Opdatering fra de sidste to uger

Her kommer en opdatering fra de sidste to uger. Vi nåede det simpelthen ikke i sidste uge, blandt andet på grund af en lukkedag om fredagen. Men her kommer den så. Og så selvfølgelig også lidt om denne uge.

Først og fremmest så har vores studerende Oliver og hans team af hårdtarbejdende Junoister været i gang med at lægge sidste hånd på deres fotoprojekt. De fik redigeret, udvalgt de bedste billeder og sendt dem afsted til trykkeriet. Så har de herefter forberedt sig på den helt store finale, som var Fernisering i multirummet i går torsdag d. 16/3. Det var en stor succes og der var både bobler og snacks og en masse glade og imponerede gæster til Ferniseringen. Kæmpe skud ud til alle de involverede og deltagere til fejringen.

Christian, Erik og Stephan var fotograferne bag de udstillede mesterværker til ferniseringen.
Fotograf
Juno

En af de helt store begivenheder i sidste var vores besøg på det gamle Post og Telehus, som er lavet om til et rimeligt spændende og relevant Museum. Det hedder Enigma  og vi kan varmt anbefale et besøg. Vi kan nævne at der var et historisk tilbageblik på hvordan man lavede medier i gamle dag og frem til nu. Der var også et tilbageblik på kommunikation og en masse interaktive aktiviteter, såsom gamle telefoner, morsekodning, Enigmakodning og vi kunne blive ved. Arkade og konsolspil fra op igennem årene var også udstillet i kælderen og det var en stor succes. For 50 kr kunne man spille på alle maskinerne.

Sandra ringer op ved hjælp af en gammel telefonomstillingssystem. Gad vide hvem hun fik fat i?
Fotograf
Juno
Menig Christian i gang med at gennemføre og gennemhulle Operation Thunderbolt.
Fotograf
Juno

De sidste to uger har også været fyldt med en masse selvstændige medieopgaver. Blandt andet er Maria blevet færdig med sin praktikfilm og ovenikøbet på kvindernes internationale kampdag. Sikke en timing.

Derudover er der også blevet taget en masse billeder og så har vi også lagt sidste hånd på vores medicinhåndteringsfilm. Og kunden er tilfreds. Vi har også været tilstede i vores Genbrugsbutik/Café, hvor vi har opdateret de sociale medier for at skaffe kunder til butikken. Vi er ret sikre på at det hjalp;-). Der bliver også arbejdet benhårdt i kulissen på en animationsfilm, hvor der bliver tegnet, redigeret, fundet musik og lavet replikker.

Under vores besøg på Enigma blev der lavet podcastreportage, som vi snart vil dele med jer.
Fotograf
Juno

Så er der blevet arbejdet med nye projekter frem mod vores næste LIVE produktion som er d. 29. marts. Her skal vi blandt andet snakke lidt om påske og de dertilhørende traditioner. Og så siger vi ikke mere. Shhhh! Statssikret hemmelighed…

I dag fredag skal vores studerende Oliver op til eksamen og det betyder jo desværre også at han stopper på Juno. Vi kommer til at savne ham fordi han har været et rigtig godt bekendtskab. Vi sender ham al mulig held og lykke med den forestående eksamen og fremover i livet.

Oliver var ikke kun ansvarlig for ferniseringen, han stod også og gav vådt og tørt til de trængende ferniseringsgæster.
Fotograf
Juno

Det var lidt af en smøre, så bliver det ikke større og Jesper fylder snart fyrre.

Kh JUNO