Opdatering fra endnu en sjov og spændende uge på Juno.


En super uge er gået, hvor Juno bl.a. har besøgt Cinemateket under CPH:DOX og har derudover haft rygende travlt med en masse medieproduktioner.

Mandagen startede med at Jonas startede på Juno. Jonas har før været i praktik og vi er er alle meget glade for at kunne byde ham velkommen til.

Tirsdagen gik med at indspille to sange nemlig Vintergækkesangen og Forårsdag. Udover den dejlige musik, der blev indspillet var der fototur, hvor der blev taget et væld af billeder af de mange smukke forårsblomster.

I regn, sne eller slud, skal Junos fotohold ud!
Fotograf
JUNO

Onsdag var turdag, hvor vi tog ind til Cinemateket og så animationsfilmen Hvor er Anne Frank, som er en film, der var på programmet under CPH:DOX. Filmen omhandlede Anne Frank, der skrev dagbog og opfandt fantasivennen Kitty. Det var en super god film, men også en meget barsk film, som rørte mange af os.

Der blev også arbejdet hårdt på Some af Kraftværkets nyåbnede café, hvor der blev reklameret for cafeens mange lækre ting og sager.

Her et lille kig ind til den kommende musikvideo til Vintergækkesangen.
Fotograf
JUNO

Torsdag optog vi musikvideoer til Vintergækkesangen og klippede den sammen.
Udover musikvideoer blev der lagt sidste hånd på reportagepodcasten om Enigmamuset, som Juno besøgte ugen før.

Fredag stod den på filmfremvisninger sammen med resten af Kraftværket. Her viste Juno stolt de mange film frem, som er blevet produceret det sidste halve års tid. Vi fik tilmed popcorn og det var bare en rigtig hyggelig formiddag sammen med resten af huset. Fredag rundes af med Matildes fødselsdag med sang og kage.

Det var endnu en dejlig uge med højt tempo og godt humør. En ting er dog sikkert sikkert vi er tilbage i næste uge og det bliver endnu sjovere og endnu mere spændende!

Rigtig god weekend fra alle os på Juno!!

Filmfremvisning i kantinen med hele Kraftværket. Og en masse popcorn!!
Fotograf
JUNO