Ordentlig varm Juno/i!

I en periode med utrolig mange helligdage, var det dejligt (for nogle) endelig, at have en hel uge til de mange produktioner - også selvom varmen har været hård her i Juni/o.

Men selvom varmen var streng, så laver medier jo ikke sig selv. Derfor gik turen til Galerie Knud Grothe i Charlottenlund, hvor Kunstskolen udstillede deres mange flotte billeder og skulpturer. Her fik vi optaget nogle interessante interviews af de stolte kunstnere og vi fik taget en masse gode billeder af Kunstskolens hårde arbejde. På vejen hjem svingede vi forbi Charlottenlunds botanisk have, hvor vi så flere pæne planter og fandt et lækkert sted, hvor vi spiste vores medbragte madpakker.

En af de stolte kunstnere fra Kunstskolen viser de forskellige produktioner frem i Galerie Knud Groth.
Fotograf
Juno

Udover turen til Charlottenlund har vi også været på fototur til Konditaget Lüders i Nordhavn, hvor vi og vores nye praktikant Chachan fik taget en masse flotte billeder. Vi har søreme også været en tur i Fælledparken, hvor der var ved at blive sat op til aftenens landskamp i Parken mod Nordirland - KOM SÅ DANMARK!

Vores nye praktikant i fuld gang med fotodokumentation af turen til Konditaget Lüders.
Fotograf
Juno

Derudover er der som altid rygende travlt på kontoret med en masse selvstændige projekter, som der bliver knoklet på.
Først og fremmest kan vi præsentere to færdige produktioner nemlig Markus film om Demon’s Soul, der handler om et actionrollespil - og så har vi nærmest fået vores egen Jakob Stegelmann idet Jonas præsenterer 7 kommende spil i sin podcastserie Fantasien af verden. Følg med, det bliver rigtig spændende!

Mohammed og Jon kæmper mod de mange bad guys, der skal have en over nakken!
Fotograf
Juno

Derudover er der blevet lavet optagelser til en film, hvor der blev gamet det gode gamle SEGA-spil Power Rangers. Og så må vi ikke glemme de mange optagelser af uhyggelige lyde, som bliver optaget i studiet til vores kommende gyserpodcast, som der i øvrigt også bliver arbejdet stenhårdt på - plus en masse andre spændende produktioner her på Juno, som vi glæder os til snart at kunne præsentere for jer.

Rigtig glædelig weekend fra alle os til alle jer!

Sandra i gang med at interviwe en af de glade kunstnere fra Kunstskolen.
Fotograf
Juno