På vej til enden... På arbejdsåret!

Bare rolig vi er ikke døde endnu - Sommeren nærmer sig og det har været rigtig varmt. Alligevel har vi nået helt vildt meget. Spænd sikkerhedsselen, hold godt fast, for nu letter vi.

I mandags startede vi traditionen tro med morgenmøder og efterfølgende sparkede vi ellers døren ind til medielandskabet. BUM!

Der har løbende været masser af forskellige selvstændige projekter og blandt andet er nogle af allerede blevet færdige nemlig Demon Souls og Power Rangers. Andre knokler stadig videre i varmen for at nå det inden deadline i næste uge. Der bliver blandt arbejdet på stemningsfilm fra Lavukstock, en lille dokumentarisk indblik i forskellene mellem det norske og det danske MGP og en masse andre ting.

Mohammed igang med at optage podcast om en novelle. Og han er meget koncentreret.
Fotograf
Juno

Så har der også været godt gang i lydstudiet og de tilhørende podcasts. Blandt andet har vi arbejdet med reportagen fra Charlottenlund - Altså Kunstskolens udstilling på galleri. Så fik vi besøg af Victor Hinterseer, som lavede en lille hyldest til hans store idol Hansi. Mohammed er også startet på en lille podcast omkring noveller.

Victor Hinterseer sidder og underholder med tyske schlagere.
Fotograf
Juno

Der er også nogle der har lavet ingenting, fordi det er for varmt. Det gas! I ka ta det!!?? Og så kan vi i øvrigt godt lide det skønne vejr.

Onsdag havde vi så besøg af Line og hendes lille dreng, Johan. Han var bare så nuttet og hendes medbragte is var også helt vildt dejlige kolde.

Torsdag fik vi sgu is igen. Jonas fyldte nemlig år og det skulle fejres med en kold fra iskassen.

Inden vi mæskede os med is igen så fik også lige optaget aller-aller-aller sidste optagelse i forbindelse med en produktion for Bo & Beskæftigelsesenheden i Københavns Kommune.

Dijana og Natacha i gang med at optage Signe fra Bo & Beskæftigelsesenheden i Københavns Kommune.
Fotograf
Juno

Vi har desuden også modtaget endeligt feedback på vores produktioner om Sundhedstjek og der er vi så småt begyndt at redigere ud fra disse tilbagemeldinger. Work in progress.

Så melder vi klart skib inden weekenden. Vi har 3 arbejdsdage tilbage inden sommerferien og onsdag bliver en legendarisk Årsfest som altid. Det fortsat en hemmelighed hvad der skal ske i løbet af dagen men vi skal nok få det sjovt på plejehjemsmuseet;-)

Go - Go PowerWeekend og skt. Hans aften - Tillykke med Huen til alle studenterne og pas nu på jer selv.