Skudårsuge!

Vi har oplevet noget helt ekstraordinært på Juno, da der har været 29 dage i februar. Det har vi fejret med hårdt arbejde og flere ture ud af huset.

Mandag gik turen til Konditaget - Solen skinnede fra en skyfri himmel og det var lige så man blev helt svimmel. Nyd her nogle billeder fra denne dejlige tur, som Stephan og Toby blandt andet har taget og siddet og redigeret i løbet af ugen.   

Erik sidder i en rød verden, fuld af grønne planter. Lidt ligesom John Lennon, hvorfor Erik også har iklædt den afdøde beatles gamle solbriller.
Fotograf
Tobias
De forskellige verdener mødes i en smuk symfoni på Konditaget i Nordhavn.
Fotograf
Stephan

Der har derudover vanen tro været gang i en masse forskellige medieprojekter. Marcus & Martinus har været under kærlig behandling af Erik og minsandten om han ikke også fik tid til at gå i gang med en Top 5 over bedste sange. Mathilde er fortsat dybt begravet i arbejdet omkring Walt Disney, Jon kører stærkt med et spil der hedder Need For Speed, Frederik skriver videre på sit enestående manuskript, Jobmatchpraktikanten laver praktikfilm, Maria er gået i krig med undertekster til filmen om VIKA, Silverfang Bang-Thank-you-Maam er også et projekt der er i fuld gang og sidst men ikke mindst, så laver Markus en fortælling om Legenden om Jordhavet, som er en film. 

Paul Mccartney... Øh vi mener Victor Sveidahl var i fuld gang med lave prøveoptagelser til Goodbye Hello!
Fotograf
Tobias

Der har været en masse øvelse til FredagsJam og så har vi derudover lavet prøveoptagelser. Vi kan godt afsløre at det nok kommer næste fredag og at det er en sang der handler om at sige hej og farvel med et par gutter der kommer fra Liverpool. Der er også blevet indspillet Rasleæg. 

Torsdag var vi ude på Brønshøjvej og lære fra os og gav dem tips i forhold at tage nogle gode billeder. Vi lærte dem blandt andet hvordan man tager fugleperspektiv, frøperspektiv og normal perspektiv.

Det var sjovt og hyggeligt og givende at lære fra sig. Det var sjovt at stå på den anden side og lære fra sig.

Sandra fik fanget Brønshøj vandtårn i det sekund det stod stille.
Fotograf
Sandra

Og for det ikke skal være løgn, så havde vi også en aftale med Morten Lander Andersen som er Cand. Mag. i historie og han ved en hulens masse om anden verdenskrig. Optagelserne foregik i Nordhavn og her kunne han blandt andet fortælle at i lokalerne hvor der nu ligger en Meny, var der engang våbenfabrik og forhandler. Glæd jer til at se og høre historierne fra Nordhavn.

Sikke en ordentlig omgang og vi har ikke engang været fuldtallig denne uge, der er nemlig nogle der har været på skitur i Norge.

Vi har endelig fået adgang til vores foreningskonto - Rasmus skud ud til Markus og Rasmus - Så nu skal vi se om vi kan komme på en masse sjove og fællesskabende oplevelser sammen. 

Det Hammer Hammer fedt og nu er det weekend om lidt! 

Optagelser med Morten Lander i bidende kulde men mega spændende fortællinger.
Fotograf
Juno