Sol og næsten sommerlige fornemmelser

Solskinnet har braget igennem hele ugen og det har haft stor indflydelse på ugens program.

Ny uge, nye møder, nye opgaver og nye tests. Efter den traditionelle planlægning af ugen, så var vi allerede godt igang med alle de forskellige projekter. Der er fortsat gang i et par spændende podcasts blandt andet en om Kirsebær Alléen på Bispebjerg. Vi har fået en helvedes masse videoer ind af døren af Kifu, som også har været under kyndig behandling af Junos dygtige redigeringsfolk.

Der kommer snart podcast om Kirsebær Alléen og den skal i glæde jer til.
Fotograf
Juno

Tirsdag var der fototur til Konditaget og der blev naturligvis taget nogle flotte billeder. Der har i det hele taget været en del ture i løbet af ugen pga af det dejlige vejr. Endelig forår, ja nærmest helt sommerligt.

Udsigten udover Konditaget er helt fænomenal. Klart et besøg værd.
Fotograf
Juno

Og så var der ellers indkaldt til møder med nye og kommende samarbejdspartnere. Vi fik fint besøg af Østerbro Lokaludvalg, hvor der måske ligger et fremtidigt samarbejde. Vi havde også fint besøg af Birgitte fra SUS, hvor vi fik lavet et manuskript til en film om Sundhedstjek. Det er et stort samarbejde mellem Juno, LEV, ULF, SUS og Borgercenter Handicap.

Sandra har begået dette smukke billede. Helt uden redigering i øvrigt.
Fotograf
Juno Sandra

Så blev vi sørme også testet i brandøvelser. Pludselig gik alarmen onsdag formiddag og alle nåede ud inden der var gået 5 minutter. Det må siges at være godkendt, så derfor blev vi alle belønnet med et stykke med dejlig kage.

Ligesom vi troede at der ikke var nogen fødselsdage i indeværende uge, så dukkede Javadd op med lækker biryani (pakistansk mad), samt karameller og sodavand. Vi kvitterede naturlgivs med en sang og en gave.

Frokost i forårssolen midt i det grønne - Kunstlegepladsen på Ordrupgaard er bestemt også et besøg værd.
Fotograf
Juno

Torsdag var der vi på stor fælles tur til Kunstlegepladsen på Ordrupgård. Fantastisk dejligt sted men “forlystelserne” var desværre lukket. Vi kommer igen på et senere tidspunkt.

Ha en god weekend og pøj pøj med Bellahøj Kræmmermarked, hvis man da skal til det. Og god fornøjelse med Sakura Festival!

Kh Juno

Erik har taget et selvportræt i et kunstværk på Ordrupgaard som var fyldt med spejle.
Fotograf
Erik