Solen skinner, Juno vinder!

En dejlig uge går på hæld og vi har edder - fløjtende nået en hulens masse. Masse medier om man vil.

Igen var mandagen inddraget til at takke vores fædre og forfædre for grundloven. Som defleste nok har bemærket skinnede solen igennem fra en skyfri himmel.

I regn, sne eller 25 graders varme, så er der altid nogle medier der venter på at blive behandlet. En større flok af Junos medarbejdere har i denne uge kastet sig over to forskellige podcast projekter. Vi kan ikke sige så meget men der kommer i hvert fald mange sjove og lidt uhyggelige lyde indefra studiet af. To be continued...

Stephan laver vilde lyde - Et organ fra en anden verden!!
Fotograf
Juno

Og så skal vi ellers love for at der er gang i en masse selvstændige projekter. Frederik er ved at lave manus til et kommende animeret mesterværk og handler i korte træk om forskelle mellem de nordiske lande. Fortalt på en meget komisk måde. Jon er ved at færdiggøre en anmeldelse og fortælling om GTA: San Andreas, Erik laver video om MGP, Markus om Demon Souls, som er et action/rollespil til PlayStation m.m. Plus en masse andet!

Ja og så fik vi jo lige optaget til projekt om Sundhedstjek i fredags og lynredigeret, så vi kunne præsentere første udkast af i alt 2 film, til et feedbackgruppemøde i onsdags. Her var alle spidserne - LEV, ULF, LOS, SUS og vi kunne blive ved. De er nogle forkortelser på nogle vigtige organisationer der støtter og hjælper mennesker indenfor vores område. Det korte og det lange var at de var super glade for vores produktioner og det var vi selvsagt også.

Årets første STORE pantetur blev en realitet torsdag. Vi havde to fyldte sække som øjeblik blev omsat til lækre Magnumis, som vi alle sammen nød om eftermiddagen i den dejlige sol. En tiltrængt pause midt redigeringen på toppen af byen. En anden tiltrængt adspredende aktivitet var da der blev indkaldt til (J)Uno - turnering i gården. Se bare billedet af folk der bare hygger igennem og spiller.

Endnu et billede fra lydstudiet hvor produceren ikke ser yderligere imponeret ud. Eller også er han bare god til at holde masken.
Fotograf
Juno

Nu går vi endnu en solrig weekend i møde men glæder os allerede til mandag, hvor vi igen skal i krig med medierne.

Banke banke på!?

Hvem dér!?

Erik!

Erik hvem?

Erik Oluf Andersen og god weekend til jer!

Jonas som formidler og meget veltalende fortæller til en af de uhyggelig podcasts.
Fotograf
Juno