Travlhed før Natning!

Ugen før vinterferien er altid lidt speciel. Vi har nemlig tradition for at tage i biffen og lave noget uhyggeligt sammen dagen inden vi går på ferien. Nogen har derfor forberedt nogle uhyggelige aktiviteter og produktioner. Men mere om det senere.

En anden fast tradition er vores morgenmøder og fototuren om mandagen. Denne gang gik turen til mægtige Nordhavn. Se Eriks flotte billeder fra denne tur. 

Erik i gang med at tage billeder med mobilen til hans projekt til Natningen.
Fotograf
Juno

Der er selvfølgelig også blevet produceret en masse medier. Blandt andet podcast om Bogotá, Klovn, Disney, Narnia og en masse andet.

Der har også tid til spilanmeldelser og her kan vi snart forvente og se produktion om spillet film om Mortal Kombat. Der er også blevet lavet en lille optaktsvideo til Champions League kampen mellem FCK og Manchester City. 

Junos store FCK - fan Dijana i gang med en optakt til Champions League.
Fotograf
Juno

Ugen bød også på kursus med Henrik for gutterne. Henrik havde medbragt en studerende som har udviklet et spil med nogle spørgsmål omkring seksualitet, som blandt andet skulle testes.

Der er også blevet købt ind til Natningen og vi skal ikke mange noget kan vi love jer.

Musikdoktor Sveidahl i gang med at trykke den af til FredagsJam!
Fotograf
Juno

Fredag mødte vi ind til direktørtid, for vi har nemlig været i biffen og se krimihittet Afdeling Q: Den Grænseløse. Mens vi offentliggøre denne opdatering er vi i gang med at se alle de uhyggelige produktioner, som der er blevet lavet i løbet af ugen. Næste ting på dagsordenen er at vi skal have pizza og det skal smage godt.

Tilbage er der ikke andet end at sige god weekend go rigtig god vinterferie. Håber at alle bliver kattekonge eller kattedronning til fastelavn.