Travlt inden påske og Biograftur!

En begivenhedsrig uge op til påske er ved at være forbi og vi har sørme noget en masse og haft nogle gode oplevelser sammen.

Mandagen bød på morgenmøder og fototur og efterfølgende behandling af billederne.

Derudover er der naturligvis blevet lavet en del produktioner i løbet af ugen. Erik er blevet færdig med sin Top 5 over bedste sange, fotofilm med billeder fra mandagens gåtur, videofortælling om Caspar Phillipson, projekt om Vinter og Sommer, podcast om Nausicaa, Folketinget, Pokemon, Disney og sidst men ikke mindst, så har Victor og Co. optaget til FredagsJam og Dijana har efterfølgende redigeret det. 

Smukke forårsfarver bryder igennem den kolde vinters favntag!
Fotograf
Juno
To søde svaner svømmer og gør sig til for fotografen.
Fotograf
Erik
Junos egen troubadour Victor Amadeus Mozart Sveidahl Johansen underholder masserne!
Fotograf
Juno

Onsdag samledes vi se på Fisketorvet for at se den retfærdighedssøgende Kung Fu Panda Po i hans fjerde eventyr. Vi syntes filmen var sjov, actionfyldt og rørende. Den får 8 ud af 10 Junostjerner og vi kan varmt anbefale den. Efterfølgende kastede vi os over Dalle Valles buffet - bogstavelig talt - Og det var uden at springe over i køen. Maden var lækker og dejlig og der var også nogle røg på dessert. 

Alle Junoister skåler for det gode fællesskab vi har med hinanden.
Fotograf
Juno

Torsdag var der lukket på grund af temadag for personalet. Alle junos medarbejdere fik dermed mulighed for at sove gårsdagens dejlige oplevelser ud af systemet.

Fredag sidder vi samlet og skriver opdatering og senere skal vi fejre den unge Mathilde og så skal vi sige tak for denne gang til vores praktikant Jakob.

Rigtig god weekend og glædelig påske! 

Vores navn det står med prikker pas på det ikke stikker!

Mvh . . . .