Tur til Nordisk Film

En uge vi har ventet længe på og den levede fuldstændig op til forventningerne. Men inden vi kom så langt, var der lige lidt medier der lå ventede på os.

Den traditionelle mandagstur blev gennemført sammen med ca 30 andre medarbejdere fra Kraftværket. Det er altid en god start på ugen og hyggeligt at snakke lidt med nogle fra de andre afdelinger på Kraftværket. 

Og så er der ellers blevet knoklet videre med vores CV film. Der er blevet redigeret og filmet og der har virkelig været stor koncentration omkring de forskellige projekter.

Der har også været lidt opfølgning på generalforsamlingen i den forgangne uge og lidt økonomisk benarbejde så det hele køre i på skinner.

Her i Nordisk Films nye studie Short Cut!
Fotograf
Juno

Og så var det ellers tid til ugens helt store begivenhed. Vi havde nemlig planlagt at tage en til Nordisk Film og få en guidet rundtur i deres legendariske studier.

Vi havde fået tildelt en meget rar guide, som hed Erik og han var rigtig god til at fortælle om Nordisk films historie - Helt fra begyndelsen og op til nu.

Vi var inde i deres helt nye studie, som er et moderne studie med omkring 1000 skærme, hvor man kan optage i en scenografi lige Himalayas bjerge til de københavnske gader. Studiet hedder Short Cut og det er i øvrigt vanvittigt dyrt at leje. Men så er der altså også uanede muligheder og så er det det eneste i norden.

 

Her får vi en tur rundt i de københavnske gader og øjeblikket efter var vi i Venedig, for lige pludselig at stå græstæppet inde i parken. Og et smut til Sydafrika blev det også til.
Fotograf
Juno

Næste stop på rundvisningen var i et lille studie hvor vores guide Erik gennemgik historien heriblandt klassikere som Løvejagten, Olsen Banden, Huset på Christianshavn, Matador, Slå Først Frede, Lykkehjulet, Pyrus, Kispus og vi kunne blive veeeeeeeeeeed!

Vi sluttede af i et gammeldags studie hvor der var glas på taget, så der var godt lys i studiet.

Efterfølgende tog vi på Spinderiet og fyldte vores dejlige maver med frokost. En dejlig tur med med højt humør.

Her er vi i det gamle studie med glastag og det hele. Erik tegner og fortæller!
Fotograf
Juno
"Hooold da kææææft mand - Jeg fyldte sgu da på for en femmer". Bennys legendariske Chevrolet Bel Air, var naturligvis også udstillet på settet.
Fotograf
Juno