Vi er klar til nye udfordringer

Tirsdag var vi igen retur efter en dejlig, lang juleferie. Småtrætte mødte vi ind på Juno, men der gik ikke lang tid før vi igen kastede os over vores medieprojekter.

Nyt år, nye medieopgaver. D. 2 januar var vi igen tilbage på pinden og havde glædet os til at komme igang igen. Tirsdag var en lidt hård dag, da vi alle lige skulle tilbage på sporet, men på ingen tid var vi begravet i nye opgaver.

Erik er i fuld gang med optagelserne til en "Året der gik 2023" video.
Fotograf
Juno

December 23' blev mest af alt brugt på juleprojekter og julehygge, derfor er det også først nu, at vi har fået færdiggjort nogle af de podcasts, som vi hver især har siddet med de seneste måneder. Nedenfor er der et udsnit af færdige projekter, som vi håber I vil tage et kig på. 

Tobias' Disney podcast

Video Url

Henriks' POPcast

Video Url

Markus' Nordlys podcast

Video Url

Zineb i Marokko

Video Url

Torsdag var belagt i guld. Den søde Dronning har nemlig kørt i sin guldkaret igennem København for sidste gang. Både børn og voksne stod på ruten og så med. Vi på Juno så selvefølgelig også med - dog igennem TV. 

Tronskiftet har inspireret flere Junoer til at kaste sig over nogle kongeprojekter, og vi glæder os til at dele ud af vores royale viden den kommende tid. 👑

 

En pause fra arbejdet for at se Dronningen.
Fotograf
Juno
Julen varer ikke helt til påske her på Kraftværket. Markus, Zineb og Erik fjerner julestjerner på gangene.
Fotograf
Juno

En kort uge er ved at nå sin ende, og vi håber at I alle nyder den kolde weekend. Måske den står på varm kakao og boller ❄️

Vi glæder os til kælketure, håndbold i TV og X Factor.